Een 2 in 1 of Duo portret

 

Boek nu een fotoshoot

 

duo portret 2 in1 split portretHoe leuk is het om een samengesteld portret van 2 broers, of 2 zussen of een broer en een zus an de muur te hebben hangen. Hoe verschillend de broers of zussen ook lijken toch zie je met zo'n portret vaak meer gelijkenissen dan je denkt.

Voor wie

Een 2 in 1 portret fotoshoot, of twel duo portret is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het is ook mogelijk om met meerdere pesonen meerdere samengestelde portetten te maken... Broer-Broer, Zus-Zus, Broer-Zus, Zoon-Vader, Moeder-Dochter

Werkwijze

Beide personen gaan op de foto tegen een zwarte achtergrond. het kledingadvies is om een donker effen shirt te dragen, bij voorkeur zwart. Enkele effe zwarte T-shirts zijn tijdens de shoot aanwezig mocht je geen effen shirt hebben.
Tijdens de shoot geef ik wat aanwijzijgen om er zo mooi mogelijk op te komen staan. De foto's worden gemaakt in de studio in Lisse. De shoot duurt met 2 personen ongeveer 15-30minuten. We nemen ruim de tijd om de foto's helemaal naar de zin te maken.

Na de fotoshoot

  • 2 foto's uitgebreid nabewerkt en samengevoegd tot één geheel;
  • Binnen 2 tot 3 weken de foto als digitaal bestand;
  • Eén afdruk op fotopapier, 30x45cm of 40x60cm;
  • (Extra) afdruk op ander formaat, canvas of plexiglas tegen meerprijs mogelijk;
  • De investering is € 110,- (Elk volgend portret € 80,-)

De foto's worden gemaakt met een zwarte lijn in het midden. In sommige gevallen is het mogelijk om het portret zonder lijn te maken, dit gaat in overleg met de fotograaf.

TIP

Combineer deze fotoshoot met een generatie portet.

 

Boek nu een fotoshoot

 

Cookies accepteren?

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy